Diablo Immortal este disponibil gratuit pe telefoanele cu Android şi iOS

Scris de | 3 iunie, 2022
Diablo Immortal este disponibil gratuit pe telefoanele cu Android şi iOS

Blizzard anunţa primul său joc Diablo pentru mobil în 2018, în cadrul unei conferinţe care a făcut din replica „Do you guys not have phones” un meme etern. Acum jocul Diablo Immortal a fost în sfârşit lansat, chiar cu o zi mai devreme decât era programat: trebuia să vină pe 2 iunie şi a sosit pe 1 iunie.

Jocul se afla în beta de luni bune, iar cei care s-au pre-înregistrat au primit şi recompense sub formă de armuri şi cosmetice în joc. Diablo Immortal este un action RPG cu elemente de MMO disponibil gratuit pe iOS, Android şi chiar pe PC. Ocupă 1.9 GB pe mobil, acesta fiind pachetul de bază de instalare din Play Store. Ulterior vei mai ocupa încă 10 GB cu alte pachete de instalare. Deşi titlul e gratuit, gamerii vor cheltui bani pe deblocabile, pe armuri, săbii şi resurse, disponibile ca IAP-uri.

Publicat de Blizzard şi dezvoltat de Blizzard şi NetEase, titlul include clasicele dungeon-uri Diablo, personajele diavoleşti pe care le ştim din serie, dar şi o cantitate impresionantă de loot. Diablo Immortal începe cu crearea unui personaj, alegând din cele 6 clase puse la dispoziţie: Barbarian, Wizard, Monk, Necromancer, Demon Hunter şi Crusader. Fiecare are câte 12 skill-uri deblocabile, dintre care poţi folosi doar 5 odată.

Poţi personaliza fiecare personaj creat cu trăsături fizice modificate până la cel mai fin detaliu. Skill-urile folosesc auto aim, iar pentru navigare avem un stick virtual. Sunt şi dialoguri, cutscene-uri destul de bine realizate şi un voice acting surprinzător de solid. Blizzard a scos totuşi mana şi alte resurse specifice clasei, în favoarea unui sistem de cooldown. Avem parte şi de PVP, dar şi de raid-uri cu un total de 8 jucători.

Linkuri download:

Etichete: , , , , ,