Diablo Immortal primeşte în sfârşit o dată de lansare

Scris de | 27 aprilie, 2022
Diablo Immortal primeşte în sfârşit o dată de lansare

După o aşteptare de 4 ani, jocul Diablo Immportal a primit în sfârşit o dată de lansare. Titlul va sosi pe 2 iunie 2022, atât pe iOS şi Android, cât şi pe PC. Anunţat în 2018, odată cu legendara replică „Do you guys not have phones?”, jocul a fost amânat cu un an şi a primit deja o lungă perioadă de beta testing şi pre-înregistrare.

Decizia de a aduce jocul şi pe PC surprinde şi ar fi fost provocată de feedback-ul din partea comunităţii. În plus integrarea Android-Windows 11 e tot mai puternică, OS-ul Microsoft putând rula aplicaţii Android. Totuşi Blizzard a subliniat că jocul rămâne unul pentru mobil, iar versiunea de PC va avea diferenţe, fiind mai prietenoasă cu mouse-ul, butoanele numerice şi WASD-ul.

Diablo Immortal se va putea juca cu controllerul, evident şi va aduce şi suport cross play şi cross progression. Asta înseamnă că ţi se va păstra progresul, armura, personajul creat pe mobil şi când te joci pe PC. Totul ţine de logarea cu un cont Battle.net. Diablo Immortal este descris drept „cel mai mare joc Diablo” de până acum, cu 8 zone diabolice de explorat. Va fi un joc gratuit, dar cu IAP-uri, iar acţiunea sa se petrece între Diablo II: Lord of Destruction şi Diablo III.

Scopul personajului central este să găsească toate fragmentele din Worldstone. Clasele pe care le puteţi alege sunt Barbarian, Wizard şi Necromancer, fiecare cu propriul stil de joc, armuri, itemuri. Personajele vor putea fi customizate la cel mai înalt nivel, cu ajutorul unui număr uriaş de itemuri. Vă puteţi înregistra aici pentru a fi primii care află de joc şi a primi o armură specială la debut.

Etichete: , , ,

Sursa: Phone Arena