E3 2021: Data oficială de lansare pentru Diablo 2: Resurrected

Scris de | 14 iunie, 2021
E3 2021: Data oficială de lansare pentru Diablo 2: Resurrected

Diablo 2: Resurrected este unul dintre cele mai așteptate titluri Blizzard din ultimii ani, franciza având nevoie mare de un suflu proaspăt, chiar dacă acesta poate veni prin reîncălzirea unei ciorbe mai vechi. După reacțiile mai puțin pozitive în ceea ce privește dezvoltarea lui Diablo Immortal, joc pentru telefoanele mobile, Blizzard avea nevoie de o victorie in fața fanilor francizei.

În cadrul conferinței E3 2021, Blizzard a anunțat că data oficială de lansare pentru Diablo 2: Resurrected este 23 septembrie 2021, astfel că mai avem puțin de așteptat. Fanii celebrului joc de la începutul anilor 2000 sunt nerăbdători să vadă ce le-a pregătit studioul american, iar primele semne sunt destul de bune, după review-urile din varianta alpha a jocului.

Diablo 2: Ressurected va fi disponibil pe o varietate de platforme: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, și chiar și pe Nintendo Switch. De asemenea, Blizzard a anunțat că va lansa și varianta beta a jocului undeva în luna august, astfel că gamerii pot privi cu interes spre lunile de vară care urmează. Cei care vor precomanda jocul vor avea acces automat și la beta.

Diablo 2: Ressurected va fi comercializat la prețul de 40 de euro, chiar dacă nu este un joc cu totul nou, acesta fiind bazat pe titlul original care a fost lansat în 2000. De asemenea, titlul va avea și o variantă Prime Evil Collection, care se va comercializa la 60 de euro, și care va include și câteva elemente cosmetice de folosit în joc.

Etichete: , , ,