Bose lansează căştile QuietComfort SE, cu autonomie de 24 de ore

Scris de | 14 septembrie, 2022
Bose lansează căştile QuietComfort SE, cu autonomie de 24 de ore

Bose a lansat recent căştile in ear QuietComfort EarBuds II, dar acum scoate artileria grea şi prezintă modelul QuietComfort SE. Aceste căşti over ear seamănă mult cu QuietComfort 45, având cam aceleaşi specificaţii, dar sunt şi câteva diferenţe totuşi.

Pentru început Bose QuietComfort SE promite o autonomie de 24 de ore, faţă de cele 20 de ore ale modelului 35 II. Se încarcă în 2.5 ore şi o fac prin conectare la un cablu USB-C, fără de microUSB-ul predecesorilor. Avem şi fast charge: 15 minute de încărcare înseamnă 3 ore de utilizare. Acest nume de „Quiet Comfort” nu e pus degeaba, deoarece este asociat unui sistem de anulare activă a zgomotului. Există şi o funcţie de transparenţă sau ambient mode cunoscută ca Aware Mode.

Ea se poate accesa cu butoane fizice şi nu controale tactile sau cu o aplicaţie pentru mobil, care aduce şi egalizator la pachet. În cutia acestei perechi de căşti se află o husă pentru transport, cablul de la USB-A la USB-C, cablul audio de la conector de 3.5 mm la cel de 2.5 mm şi manualul. Pe partea wireless avem suport Bluetooth 5.1. Căştile se pot plia până ce devin plate pentru a fi stocate mai uşor în ghiozdane, genţi. Avem şi 4 butoane fizice pe cupa dreaptă pentru controlul muzicii şi pairing.

Căştile vor sosi în Europa până la final de an la preţul de 350 de euro, fix aceeaşi sumă cerută pentru QuietComfort 45 la debut. E drept că acel model costă acum 270 de euro. Produsul pare a se vinde doar pe negru.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina