iPhone 14 și Apple Watch Series 8 sunt disponibile începând de astăzi la iStyle România. Vezi prețurile oficiale

Scris de | 16 septembrie, 2022
iPhone 14 și Apple Watch Series 8 sunt disponibile începând de astăzi la iStyle România. Vezi prețurile oficiale

iStyle, cel mai mare Apple Premium Reseller din România, a anunțat astăzi diponibilitatea noilor produse Apple, seria iPhone 14 și ceasul Apple Watch eris 8. iPhone 14 sub varianta simplă, dar și modelele Pro și Pro Max, precum și ceasul, vor putea fi achiziționate în București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov și Sibiu, dar și onlone pe www.istyle.ro.

Conform comunicatul remis connect.ro, iStyle estimează o cifră de afaceri pentru 2022 de aproxmiativ 120 de milioane de euro, cu aproximativ 50% mai mult față de anul trecut. Compania va miza pe noi magazine (unul în Oradea), dar și impelementarea unui nou concept store în spațiile din București.

iStyle a primit de două ori mai multe precomenzi la modelele noi de dispozitive Apple.

”Sloganul Far out/Departe cu referire la performanțele tehnologiei Apple reflectă foarte bine și realizările din țara noastră și din întreaga regiune. În România, la iSTYLE, ne lăudăm cu o dublă premieră anul acesta: prezentarea noilor inovații Apple și faptul că acest lucru se întâmplă în primul val al evenimentelor internaționale.
Piața românească a devenit din ce în ce mai semnificativă în universul Apple, odată cu numărul tot mai mare de utilizatori și, implicit, cu creșterea vânzărilor an de an. De exemplu, în 2022, am înregistrat o dublare a precomenzilor datorită cantității mai mare de produse alocate. Ne așteptăm ca acest trend să se păstreze și în perioada următoare,” a explicat Valeriu Ion, directorul general al iSTYLE România, Bulgaria și Adria.

iPhone 14 Pro max, cel mai scump model din serie, are prețuri de pornire de la 10499 pentru varianta de 1 TB și coboară până la 7099 pentru modelul cu 128 GB stocare internă.

Modelul Pro simplu pleacă de la 6349 lei pentru 128 GB stocare și ajunge până la 9899 lei, în timp ce varianta Plus pleacă de la 5599 lei cu 128 GB, iar iPhone 14 vanilla pleacă de 4899 lei pentru modelul cu 128 GB stocare.

Apple Watch Series 8 are un preț de pornire de la 2499 lei pentru varianta cu ecran de 41 de inci și ajunge până la 4699 lei pentru modelul de Stainless Steel de 45 inci și brățară Milanese.

Etichete: , , , , ,