Orange exinde rețeaua 5G și la Sibiu

Scris de | 22 septembrie, 2022
Orange exinde rețeaua 5G și la Sibiu

Orange România continuă extinderea rețelei 5G și, începând de astăzi, oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Sibiu acces 5G.

Sibiul devine astfel orașul cu numărul 20 în care rețeaua Orange 5G este disponibilă alături de orașe precum Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Clienții rezidențiali se pot bucura astfel și de abonamente 5G adaptate nevoilor lor de comunicare. Aceștia pot alege abonamentul 5G care li se potrivește, ce beneficiază până pe 30.09.2022, de reduceri speciale exclusiv online. De exemplu, abonamentul Smart Plus 20, cu internet nelimitat 5G, este redus cu 50%, de la 20 euro la 10 euro/lună, în timp ce abonamentul Fun 12 cu 50GB internet, plus 50GB bonus și acces 5G este acum redus la 9.60 euro/lună.

Cea mai rapidă rețea din țară 

Alături de extinderea rețelei 5G, Orange România a fost recent reconfirmată în urma analizei Ookla a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence drept cea mai bună rețea fixă și mobilă din România. Recunoașterea performanțelor se bazează pe măsurătorile realizate de către utilizatorii români ai aplicaţiei Speedtest, în Q1-Q2 2022 pentru operatorii telecom din România. Astfel, Orange România a primit premiile pentru cea mai rapidă rețea fixă, cea mai rapidă rețea mobilă, cea mai bună rețea mobilă și cea mai mare acoperire mobilă.

Noi oportunități de dezvoltare

Cu viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, rețeaua Orange 5G este capabilă să ofere utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de internetul prin fibră optică, însă deschide și noi oportunități de dezvoltare în zona de inovație și cercetare.

Oferta Orange cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice ori companii, de care pot acum beneficia și clienții din Sibiu. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

connect sambata la prima tv ora 11