TEILOR este primul magazin de bijuterii din România care a implementat opțiunea online buy now, pay later

Scris de | 23 septembrie, 2022
TEILOR este primul magazin de bijuterii din România care a implementat opțiunea online buy now, pay later

TEILOR, lanțul de magazine de bijuterii de lux, cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, a implementat o experiență omnichannel în urma unor investiții totale de peste două milioane de euro. Investițiile în transformarea digitală au inclus lansarea unei noi platforme de eCommerce, teilor.ro, și implementarea unui ecosistem unic pentru clienții care fac cumpărături online și în magazin. În plus, TEILOR a lansat, în premieră, pe piața românească de bijuterii, opțiunea online cumperi acum, plătești mai târziu (buy now, pay later), care permite clienților să achiziționeze produsele în rate, fără dobândă, direct de pe site.

Noul site se bazează pe platforma de eCommerce dezvoltată de Elastic Path, care a fost implementată de importante mărci globale, precum Tesla sau Deckers Brands. Noul motor de căutare avansată oferă rezultate de căutare instantanee pe măsură ce clientul tastează caracteristicile produsului în caseta de căutare, dar oferă și informații îmbunătățite despre produse pentru filtrarea avansată și transparentă. În plus, site-ul introduce funcționalitatea „Contul meu”, care oferă clienților o serie de avantaje, precum: revizuirea istoricului achizițiilor atât offline, cât și online, iar în viitor, urmărirea comenzilor și stadiul serviciilor de reparații.

Noul site a fost deja lansat în România și Ungaria și va fi implementat în continuare în Polonia, Bulgaria și pe platforma internațională www.teilor.com până la sfârșitul lunii septembrie 2022. Următorii pași în călătoria de transformare digitală a TEILOR includ investiții în îmbunătățirea aplicației mobile și, potențial, implementarea unor tehnologii de ultimă generație, cum ar fi realitatea augmentată și inteligența artificială pentru prezentarea produselor. 

Odată cu lansarea noii platforme de eCommerce, TEILOR a introdus și soluția online cumperi acum, plătești mai târziu, care permite clienților să achiziționeze produse în rate fără dobândă. Soluția online este furnizată de către compania franceză de fintech ONEY, oferind un proces de cumpărare complet digitalizat, folosind orice card de debit în rate. Cumperi acum, plătești mai târziu este o nouă tendință de retail în America de Nord și Europa de Vest, iar TEILOR este primul lanț de magazine de bijuterii din România care adoptă această soluție pentru cumpărăturile online. Aceasta permite clienților să achiziționeze bijuterii în valoare de până la 12.000 de lei în trei sau patru rate egale, plătite în două, respectiv trei luni. TEILOR plănuiește să introducă soluția cumperi acum, plătești mai târziu și în magazinele sale fizice din România în viitorul apropiat.

„Astăzi, călătoria clientului nu mai este liniară, iar magazinul fizic devine unul dintre numeroasele puncte de contact din călătoria de cumpărare. Acest lucru va coincide și mai mult în următorii ani.Aceasta înseamnă că atât experiența online, cât și cea offline trebuie să fie perfectă pentru clienți și integrată, ajutându-i pe aceștia în călătoria lor de cumpărare”, a declarat Willy Dicu, CEO TEILOR.

Recent, compania a dezvăluit și rezultatele sale financiare pentru primul semestru din 2022, înregistrând vânzări de 124 de milioane de lei, în creștere cu 44% față de 2021. De asemenea, numărul de produse vândute a crescut cu 13% față de primul semestru din 2021. TEILOR se va concentra între 2022 și 2024 pe consolidarea prezenței pe piețele existente, prin intermediul a peste 60 de magazine în România, Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia. Începând cu anul 2025, TEILOR va explora extinderea în Germania, Austria, Slovacia și alte piețe, vizând a deschide între patru și șase magazine noi pe an în locații premium plus.

Etichete: , , , , , ,