Razer lansează o nouă gamă de îmbrăcăminte dar și o geantă de voiaj

Scris de | 29 septembrie, 2022
Razer lansează o nouă gamă de îmbrăcăminte dar și o geantă de voiaj

Razer a anunțat lansarea a două colecții vestimentare noi: Razer Instinct și geanta Nomad. Colecția Instinct este prima linie de produse lansate de companie țintind gamerii cu un stil de viață activ, în timp ce geanta Nomad este un accesoriu bun pentru cei care călătoresc.

Colecția Instinct

Colecția Instinct a fost concepută în jurul funcționalității, fără a fi pierdut din vedere și aspectul fashion, rezultatul fiind o linie vestimentară mai versatilă. Asigurând confort pe toată durata zilei, obiectele vestimentare sunt croite dintr-un material elastic, cu greutate redusă, care permite pielii să respire. Mai mult, materialul folosit conduce transpirația în exterior, păstrând temperatura corporală la niveluri optime atât pe durata antrenamentelor, cât și pe durata sesiunilor de gaming intensive.

Colecția Instinct este recogniscibilă datorită adoptării culorilor emblematice Razer, negru și verde, cu aluzii la bine cunoscuta siglă THS și încorporarea logo-ului ”For Gamers. By Gamers”. Gama de haine destinate doamnelor și domnișoarelor este alcătuită dintr-o bustieră sport, maiou și leggings până la gleznă, în timp ce linia pentru bărbați include un tricou, pantaloni scurți și maiou.

Geanta Nomad

Geanta Nomad este spațioasă și fiabilă, având un design rezistent la abraziune. Dezvoltată pentru a transporta și proteja echipamente, geanta Nomad este rezistentă la apă, oferind totodată o bună aerisire. Concepută pentru gameri și echipamentul lor, geanta dispune de mai multe buzunare interne pentru o mai bună organizare, în timp ce cureaua detașabilă asigură accesibilitate. Geanta Nomad este disponibilă în mod exclusiv în America de Nord.

Preț și disponibilitate

  • Razer Athleisure – Instinct bustieră sport: 89,99€
  • Razer Athleisure – Instinct maiou damă: 69.99€
  • Razer Athleisure – Instinct leggings până la gleznă: 89,99€
  • Razer Athleisure – Instinct maiou bărbați: 69,99€
  • Razer Athleisure – Instinct tricou: 99€
  • Razer Athleisure – Instinct pantaloni scurți: 79,99€

Colecția Razer Instinct este disponibil pe pagina Razer.com și în anumite magazine RazerStores.

  • Geanta Razer Nomad: 69,99 USD

Geanat Nomad Duffel Bag este disponibil în mod exclusiv în SUA pe pagina Razer.com și în anumite magazine RazerStores.

Etichete: , , , , , ,