Marshall împlineşte 60 de ani şi lansează boxe, căşti aniversare

Scris de | 7 octombrie, 2022
Marshall împlineşte 60 de ani şi lansează boxe, căşti aniversare

Marshall este un nume asociat cu amplificatoare şi echipamente pentru concerte, iar acest brand tocmai împlineşte 60 de ani. Cu această ocazie a lansat 3 produse audio în ediţie specială. Jubileul de diamant al companiei ne aduce căşti on ear, in ear şi o boxă portabilă, toate pe negru „Stealth”.

Produsele sunt boxa Emberton, căştile Motif cu ANC şi căştile Monitor II ANC. Produsele se vând de pe 5 octombrie şi se abat de la finisajul clasic de „alamă” al brandului. Logo-urile, butoanele, grilele şi butoanele rotative sunt decorate cu nuanţa Diamond Black. Emberton Bluetooth Speaker este o boxă portabilă, care oferă 20 de ore de playback cu o singură încărcare. Are certificare IPX7, pentru rezistenţa la apă şi poate oferi divertisment pe o durată lungă.

Oferă un sunet True Stereo şi output la 360 de grade. Suportă Bluetooth 5.0 şi are butoane pentru volum şi playback sus. Costă 180 de dolari.

Căştile in ear Motif ANC oferă 20 de ore de playback cu tocul de încărcare şi 4.5 ore fără el. Costă 220 de dolari şi vin cu mod Transparency şi certificare IPX5 pentru rezistenţa la apă. Au şi Bluetooth 5.2, încărcare wireless şi control tactil.

Căştile on ear Monitor II ANC oferă 45 de ore de playback cu ANC oprit şi 30 de ore cu el activat. Şi acest model şi cel de mai sus vin cu un toc de transport şi încărcare inteligent, protejat contra uzurii. Monitor II ANC costă 360 dolari. Are şi Quick Charge, cu 15 minute de alimentare oferind 5 ore de playback wireless. O încărcare full necesită 2 ore. Există şi compatibilitate Google Assistant.

Etichete: , , , , , ,