Oppo a lansat noul său telefon, Reno8 Pro 5G, în România

Scris de | 7 octombrie, 2022
Oppo a lansat noul său telefon, Reno8 Pro 5G, în România

OPPO a anunțat lansarea noului Reno8 Pro 5G în România, smartphone care împrumută tehnologii de la gama de vârf, reprezentată de Find X5 Pro.Telefonul înglobează cea mai recentă tehnologie la nivelul camerelor, inclusiv doi senzori emblematici Sony, senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care permite utilizatorilor să capteze selfie-uri mai clare în lumină scăzută, și senzorul IMX766 de 50MP, pentru performanțe la nivel de vârf.

Design-ul este unul unibody simplificat, care integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate. Reno8 Pro 5G este cel mai subțire telefon din seria Reno, cu o grosime de numai 7,34 milimetri, și cântărește 183 de grame. Terminalul este disponibil în variantele de culoare Glazed Green și Glazed Black.

La interior, Reno8 Pro 5G dispune de NPU-ul pentru imagini MariSilicon X, ce permite videoclipuri 4K Ultra Night pentru filmări clare, mai luminoase și mai detaliate pe timp de noapte, precum și videoclipuri 4K Ultra HDR, pentru a păstra detaliile atât în ​​zonele luminoase, cât și în umbre.Pentru încărcare, device-ul aduce și tehnologia de 80W SUPERVOOC, ce permite utilizatorilor să încarce bateria de 4500 mAh la 50% în aproximativ 10 minute și la 100% în aproximativ 30 de minute.

Prin Battery Health Engine, OPPO spune că dispozitivele din seria Reno8 își păstrează până la 80% din capacitatea inițială chiar și după 1.600 de cicluri de încărcare completă, ceea ce este de două ori mai mare decât standardul din industrie, de 800 de cicluri.

Noul Reno8 Pro este disponibil în rețelele partenere Orange Romania, Vodafone Romania, Digi, eMAG, Flanco și evoMAG. Smartphone-ul este disponibil la partenerii selectați, într-un pachet special UEFA ce include telefonul, un încărcător auto ultra rapid de 80W și o minge de fotbal semnată de Ilie Dumitrescu.

De asemenea, acesta este și terminalul-vedetă al parteneriatului dintre OPPO și UEFA. Producătorul este partener oficial al UEFA pentru mai multe competiții gestionate de forul fotbalistic, inclusiv UEFA Champions League, Supercupa UEFA, finala UEFA Futsal Champions League și finala UEFA Youth League, pentru următoarele două sezoane. Ilie Dumitrescu, fotbalist al Generației de Aur, este imaginea parteneriatului dintre OPPO și UEFA, în România.

Etichete: , , , , ,