Xiaomi 13 a fost fotografiat pentru prima dată

Scris de | 15 octombrie, 2022
Xiaomi 13 a fost fotografiat pentru prima dată

Xiaomi 13 a primit o primă scăpare sub formă de fotografie în această săptămână, asta după ce în urmă cu câteva zile îi aflam diagonala şi perioada de lansare. Seria Xiaomi 13 este aşteptată în noiembrie, în imediata proximitate a lansării procesorului Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Lansarea va avea loc doar în China pentru început, în noiembrie sau decembrie, iar produsele ajung în Europa la început de an 2023. Procesorul Snapdragon 8 Gen 2 de la interiorul acestor telefoane e aşteptat să debuteze pe 15 noiembrie. Revenind la fotografia cu Xiaomi 13, vedem acum un nou design al modulului camerei. Telefonul apare într-o versiune gri aici, cu spate lucios, din sticlă. Camera pare să aibă 3 senzori, iar nici una dintre lentile nu duce cu gândul la o cameră periscop sau o cameră de 200 de megapixeli.

Vedem şi inscripţia „Laser”, ceea ce face aluzie la un senzor de autofocalizare pe bază de laser. Cel mai bizar lucru e că nu vedem vreo inscripţie Leica pe acest modul foto, după ce seria Xiaomi 12S a folosit aşa ceva, dar nu şi seria 12T. Sursa dezvăluie şi că telefonul va avea o cameră principală de 50 MP, un ecran de 6.3 inch AMOLED cu rezoluţie FHD+ sau 1.5K şi un refresh rate de 120 Hz.

Pe de altă parte, flagshipul Xiaomi 13 Pro va avea un ecran AMOLED de 6.73 inch, cu rezoluţie Quad HD+ şi cu refresh rate de 120 Hz. Va beneficia de o baterie de 5000 mAh, cu încărcare la 120W şi o cameră superioară, cel mai probabil cu senzor de 200 de megapixeli. Nu e exclus să vedem şi o versiune Ultra pe parcursul anului viitor, cu o cameră şi mai evoluată. Ce va fi interesant de văzut e ce senzor de 200 de MP e adoptat, ISOCELL HP1 sau HP3, cel de pe Galaxy S23 Ultra.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice