Konami anunţă 3 jocuri noi Silent Hill şi un nou film, plus serie interactivă

Scris de | 20 octombrie, 2022
Konami anunţă 3 jocuri noi Silent Hill şi un nou film, plus serie interactivă

Mult aşteptatul eveniment Konami de pe 19 octombrie ne-a adus mult mai multe anunţuri legate de Silent Hill decât ne aşteptam. Am primit 3 jocuri noi, un film şi un serial interactiv. Toate detaliile şi un video explicativ le găsiţi mai jos.

Silent Hill 2 Remake

Cel mai mult s-a insistat pe Silent Hill 2 Remake, care va sosi exclusiv pe Playstation 5 (şi PC) şi este produs de către echipa de la Bloober Team. Ei sunt oamenii care au produs Observer, The Medium şi Layers of Fear. Jocul este produs de la zero pentru consola new gen şi vine cu un camera over the shoulder. Au contribuit la el Akira Yamaoka, cu muzica şi Masahiro Ito, omul care se ocupă de design de personaje.

Sistemul de luptă a fost regândit, la 21 de ani de la debutul jocului original pe PS2. Cinematicele sunt acum evoluate, pentru că avem motion capture superior anului 2001. Totul este creat în Unreal Engine 5 şi primim şi audio 3D pe PS5.

Silent Hill Townfall

A debutat şi Silent Hill Townfall, dezvoltat de Stories Untold şi No Code alături de Annapurna Interactive. Pare să fie un joc de tip puzzle şi mister, judecând după primul trailer.

Return to Silent Hill

Am aflat şi detalii despre Return to Silent Hill, un film de lung metraj Silent Hill nou, regizat de către Christophe Gans. El e chiar regizorul primului film Silent Hill, cel din 2006, care a fost bine primit. Încă nu avem nici măcar o listă de actori.

Silent Hill Ascension

A fost prezentată pe scurt şi producţia Silent Hill Ascension, cel mai ciudat produs media de la evenimentul Konami de ieri. Ascension este considerat o serie live şi interactivă. Privitorii se uită la povestte şi o pot influenţa, amintind de experimentele făcute de Netflix cu seriale ineractive. Sunt implicaţi în proiect şi Genvid, firma lui J.J. Abrams Bad Robot şi dezvoltatorul Dead by Daylight, Behaviour. Va debuta în 2023.

Silent Hill f

Konami a mai prezentat şi un teaser scurt pentru un nou joc Silent Hill, cunoscut că Silent Hill f. Acţiunea se petrece în Japonia anilor ’60, iar scenariul este scris de creatorul de benzi desenate Ryukishi07. Mediul este unul întunecat, ceţos şi totul se petrece într-un orăşel japonez abandonat şi cotropit de plante şi cuperci. O femeie apare în teaser, iar crizantemele îi cuceresc corpul şi îi înlătură chipul.

Etichete: , , , , , ,