OPPO lansează ceasul Watch SE, cu eSIM şi autonomie de 10 zile

Scris de | 20 octombrie, 2022
OPPO lansează ceasul Watch SE, cu eSIM şi autonomie de 10 zile

OPPO a lansat un nou ceas inteligent, de această dată un model aparţinând de un segment de preţ ceva mai accesibil. E vorba despre OPPO Watch SE, care vine cu suport pentru eSIM şi 10 zile de autonomie. Deocamdată produsul a debutat doar în China, dar sigur va sosi şi în Europa.

În China se va vinde începând cu data de 20 octombrie. Utilizatorii acestui ceas îl vor putea folosi pentru apeluri şi mesagerie şi fără să fie conectat la un telefon mobil. Smartwatch-ul se poate conecta şi la o reţea Wi-Fi. În ce priveşte autonomia, OPPO Watch SE oferă 3 zile de autonomie în mod fulll smart, dar există şi varianta de 10 zile de autonomie în mod „Light Smart”. 10 minute de încărcare aduc o zi întreagă de utilizare.

Când vine vorba despre fitness şi sănătate, ceasul suportă peste 100 de moduri sport, dar şi monitorizare a somnului, cu împărţire pe etape. Sunt şi funcţii ca reminder pentru culcare şi analiză post-somn. Ceasul are şi NFC pentru plăţi contactless, dar şi plata cursei cu autobuzul, funcţie de keycard şi altele de genul. Beneficiază şi de Always On Display şi are un corp fabricat din metal, plastic şi sticlă. Vine doar pe 2 nuanţe: gri sau mov.

Nu ştim încă preţul, dar mă gândesc că e undeva între 100 şi 150 de euro.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina