Televizoarele OLED de la Loewe ajung în România și în varianta de 48 de inch

Scris de | 25 octombrie, 2022
Televizoarele OLED de la Loewe ajung în România și în varianta de 48 de inch

Cu noua diagonală a ecranului, Loewe oferă o opțiune suplimentară a familiei Loewe bild v, cu o calitate OLED a imaginii, în două versiuni: Loewe bild v.48 dr+ și Loewe bild v.48. Aceasta înseamnă că inclusiv potențialii clienți care nu au spațiu pentru un televizor cu ecran mare se pot bucura de un model exclusivist.

Televizoarele sunt echipate cu șasiu SL5, canal dual și multi-tuner dual, procesor SX8 Quad Core și un panou OLED 4K de ultimă generație. HDR10 și HLG asigură un contrast maxim, iar bara de sunet echipată cu șase drivere are 80 de wați. Noul Loewe bild v.48 este disponibil atât în varianta dr+, ce are integrat un hard disk HDD de 1 TB, cât și fără.

Cu Easy TV Mode integrat, televizorul poate fi folosit accesând doar cele mai importante funcții, făcându-l mai ușor și mai convenabil de utilizat. Easy TV Mode garantează confidențialitatea și securitatea absolută a datelor: dacă se dorește, toate conexiunile și transmisiunile prin Internet (LAN, WLAN) și Bluetooth pot fi dezactivate. Fabricat pe o linie de producție de înaltă tehnologie la sediul Loewe din Kronach, Germania, OLED, televizorul 4K Loewe bild v este deja calibrat din fabrică: aceasta înseamnă că fiecare ecran este ajustat cu precizie.

Înregistrarea emisiunilor preferate se poate face cu ușurință – cu Loewe bild v nu este nevoie de un hard disk extern USB, deoarece modelul cu Loewe dr+ are un HDD integrat de 1 terabyte, fiind disponibil un timp aproape nelimitat de înregistrare a emisiunilor TV. Loewe bild v.48 simplifică totul pentru cei care nu se pot decide între o emisiune de divertisment, un serial polițist sau un documentar. Sistemul integrat, cu două canale și tunerul dublu pentru toate căile de recepție permit înregistrarea simultană a două programe TV sau vizionarea unui program și înregistrarea altuia. În plus, programele pot fi întrerupte și continuate ulterior. În arhiva de înregistrări, există un afișaj clar în preview cu titlul programului și data, ceea ce elimină necesitatea căutărilor obositoare și facilitează începerea redării programului.

Bara de sunet stereo a modelelor Loewe bild v, care înconjoară ecranul cu forma sa de V, are o putere de 80 de wați, caseta de bass reflex închisă și șase drivere. Cu funcția Mimi Sound Personalization, sunetul poate fi ajustat la capacitatea auditivă a spectatorului. Sistemul face, printre altele, sunetul difuzoarelor mai ușor de înțeles, fără a crește volumul, lucru optim pentru sănătatea auzului.

Televizoarele sunt echipate cu suportul de masă Loewe v, solid și rotativ. Suportul pe picior Loewe floor2ceiling, suportul flex de podea și suportul universal de podea sunt disponibile ca accesorii. În plus, bild v.48 poate fi combinat și cu suportul cromat de podea Loewe c. Soluțiile de montare pe perete Loewe slim 432 și suportul de perete universal completează gama.

Modelele Loewe bild v.48 dr+ și Loewe bild v.48 vor fi disponibile la retailerii autorizați din luna noiembrie a acestui an. Prețurile recomandate sunt de 2899 de euro pentru varianta dr+, respectiv 2499 de euro pentru varianta „simplă”.

Etichete: , , , , ,