Căştile Nothing Ear (stick) au debutat, cu autonomie până la 29 de ore

Scris de | 27 octombrie, 2022
Căştile Nothing Ear (stick) au debutat, cu autonomie până la 29 de ore

Nothing a anunţat a doua sa pereche de căşti, cunoscută drept Nothing Ear (stick). Au un toc cilindric şi promit până la 29 de ore de autonomie. Compania care a creat Nothing Phone (1) ne prezintă acum o pereche de căşti cu design half in ear şi un toc transparent.

Căştile au drivere de 12.6 mm şi oferă până la 29 de ore de autonomie, împreună cu tocul de transport. Acesta are o formă cilindrică şi este inspirat de rujuri, având o modalitate inedită de deschidere: o răsucire care oferă acces la căşti. Nu primim anulare activă a zgomotului, dar avem parte de tehnologie Clear Voice, care foloseşte cele 3 microfoane de pe fiecare cască pentru apeluri mai clare, chiar dacă te afli într-o mulţime sau o zonă cu vânt puternic.

Acest buds au control tactil, folosit pentru play, pauză, skip şi asistent vocal, plus control volum. Nothing a implementat aici Bass Lock, care ajustează dinamic basul la mediul din jur. Noile căşti au certificare IP54, pentru rezistenţă la apă şi praf şi oferă până la 7 ore de playback cu o singură încărcare (per cască). Există şi suport Fast Pair, pentru compatibilitate cu terminalele Android. Nothing afirmă că aceste căşti pot fi purtate toată ziua, atât de comode sunt.

Dacă le conectezi la un Nothing Phone (1) primeşti control customizabil al gesturilor, ajustări de egalizator, funcţie Find My Earbuds. Cine are un alt tip de telefon Android şi iOS trebuie să descarce aplicaţia Nothing X pentru a primi acele funcţii. Produsul costă 119 euro.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena