Ce poți vedea la Doza de IT (sâmbătă, 5 noiembrie)

Scris de | 4 noiembrie, 2022
Ce poți vedea la Doza de IT (sâmbătă, 5 noiembrie)

Cea mai nouă emisiune din grila de programe a TVR 1, Doza de IT, va avea cea de-a doua ediție pe data de 5 noiembrie. Postul național de televiziune va difuza emisiunea, realizată în parteneriat cu revista connect, săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00. Doza de IT va trata toate noutățile din domeniul IT, de la telefonia mobilă, până la smartphone-uri, laptopuri, wearables, periferice, jocuri şi, nu în ultimul rând, subiecte din aria Internetului.

Cea de-a doua ediție a emisiunii va trata subiectul caselor inteligente și tot ceea ce oferă acestea pentru utilizatori, alături de asistenții digitali și gadget-urile pe care le încorporează. De la becuri la prize inteligente și nu numai, le vom avea pe toate sub lupă pentru a afla mai multe. De asemenea, vom analiza trei dintre cele mai potente laptop-uri dedicate business-ului (și nu numai), Lenovo X1 Nano, MacBook Air cu procesorul M2 și ASUS ExpertBook.

Vom arunca o privire și asupra unuia dintre cele mai așteptate jocuri ale anului 2022, care, culmea!, a fost pe mobil: Diablo Immortal; și vă vom spune mai multe despre una dintre cele mai utile aplicații pe care o folosim și noi aproape zi de zi, în cadrul redacției, SendAnywhere, care permite transferul de fișiere între device-uri.

Doza de IT este prezentată și moderată de Claudiu Râpan, redactor-șef al revistei connect România. Emisiunea va putea fi văzută sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 12:00.

Etichete: , , , ,