Synology lansează routerul WRX560

Scris de | 8 noiembrie, 2022
Synology lansează routerul WRX560

Synology a anunțat lansarea modelului WRX560, extinzând linia sa de routere cu un model echipat cu tehnologie Wi-Fi 6, susţinut de sistemul de operare Synology Router Manager (SRM). WRX560 oferă viteze mari de până la 3.000 Mbps, și are un procesor quad-core de 1,4 GHz și 512 MB de memorie RAM, care îi permit să gestioneze până la 150 de dispozitive conectate. De asemenea, routerul dispune de un port WAN/LAN configurabil de 2,5GbE pentru a susține dispozitivele de înaltă performanță sau abonamentele de internet ultrarapid. În plus, compatibilitatea cu spectrul de 5,9 GHz oferă acces la o bandă fără interferențe pentru viteze potențiale de conectare mai mari sau backhaul wireless dedicat.

Acest router poate fi încorporat într-o configurație mesh cu alte routere Synology pentru o acoperire consistentă a întregii locuințe sub un singur nume Wi-Fi. WRX560 include controale parentale cuprinzătoare și capabilități de filtrare a internetului prin pachetul Safe Access pentru a face din internet un loc mai sigur. De asemenea, părinții pot stabili cote de utilizare a internetului sau pot restricționa accesul la internet la anumite ore pentru fiecare dispozitiv deținut de copii, inclusiv laptopuri, smartphone-uri, tablete și console de jocuri. Tot aici există şi opţiunea de filtrare web, prin care se pot opri accesul copiilor la site-uri pentru adulți, content violent, pagini de jocuri și rețele sociale. Utilizatorii pot aplica filtrele în mod flexibil, de exemplu, restricționând social media în timpul orelor de teme.

Funcții Synology Router Manager

SRM include o serie de capabilități avansate de rețea, inclusiv găzduirea de servere VPN, controlul utilizării lățimii de bandă a dispozitivelor din rețea și segmentarea rețelei VLAN.

VPN Plus – Ideal pentru cei care lucrează de la distanță și pentru utilizarea la birou, VPN Plus oferă posibilitatea de a stabili rapid conexiuni sigure la rețelele interne din spatele routerului, de a conecta mai multe locații între ele cu tuneluri IPsec securizate pentru partajarea resurselor în diferite rețele și de a accesa software-ul de la locul de muncă de oriunde cu ajutorul funcționalității de birou la distanță.

Gestionarea traficului – Instrumentele de gestionare a traficului încorporate în WRX560 oferă utilizatorilor un control și o supraveghere precisă a traficului din rețea. Având posibilitatea de a vizualiza informații detaliate despre traficul aplicațiilor și al dispozitivelor, dar și de a aplica politici de modelare a traficului și de calitate a serviciului, utilizatorii își pot optimiza rețeaua în funcție de nevoile lor specifice.

Segmentarea rețelei VLAN – Funcția de segmentare a rețelei VLAN permite utilizatorilor să creeze VLAN-uri și să definească reguli de firewall personalizate, politici de calitate a serviciului și politici de acces pentru fiecare VLAN. Pentru utilizatorii casnici, segmentarea rețelei VLAN este cel mai adesea utilizată pentru a izola dispozitivele IoT vulnerabile de rețeaua principală şi pentru a proteja PC-urile / NAS-urile de potențiale intruziuni.

Managementul în mișcare – Aplicația mobilă a router-ului DS oferă o gamă largă de funcții, inclusiv configurarea router-ului, monitorizarea traficului, controlul parental, crearea unei rețele de oaspeți și gestionarea rețelei.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,