Devialet a lansat o boxă portabilă premium cu preţ ceva mai accesibil

Scris de | 9 noiembrie, 2022
Devialet a lansat o boxă portabilă premium cu preţ ceva mai accesibil

Devialet a fost asociată în ultimii ani atât cu boxe cu bas fabulos şi preţ prohibitiv, cât şi cu Huawei, având o colaborare cu aceştia. Acum trece într-un nou segment, mai precis a lansat o boxă portabilă premium, cu un preţ ceva mai omenesc, de 800 de euro.

Produsul se numeşte Devialet Mania şi vine cu o formă de minge de fotbal dacă vreţi. Are difuzoare pe ambele părţi şi este uşor de transportat mulţumită unui mâner din zona de sus. Măsoară 17 cm în înălţime şi vine cu 4 difuzoare full range, care se ocupă de medii şi înalte, plus două subwoofere laterale. N-ar fi Devialet dacă nu ar lăsa la vedere membranele cu vibraţii ale wooferelor. Mania dispune şi de 4 microfoane, care vor înregistra sunetul din mediul din jur în timp real.

Ni se promite o autonomie de până la 10 ore, nici rău, nici grozav, iar la capitolul funcţii smart avem suport Amazon Alexa, Bluetooth 5.0, AirPlay 2 şi Spotify Connect. Această boxă portabilă rezistă la stropire, adoptând standardul IPX4. Devialet a decis să producă o boxă portabilă cu 4 ani în urmă, dar conceptul era foarte simplu. Ideea de sunet Hi-Fi pe bază de baterie e mai greu de atins. Sfera nu are spate sau faţă, e uniformă şi cântăreşte destul de mult: 2.3 kilograme.

Ce e cu adevărat fascinant e că folosind accelerometrul şi microfoanele Mania detectează că a fost mutată într-un loc nou şi poate chiar detecta că se află lângă un perete. Va stabili din mers ce înseamnă „spate” şi „faţă”, cu canale dreapta şi stânga. Are un singur port USB-C şi acela pentru încărcare.

Etichete: , , ,

Sursa: Techcrunch