Google Pixel Fold, primul telefon pliabil Google apare în imagini

Scris de | 15 noiembrie, 2022
Google Pixel Fold, primul telefon pliabil Google apare în imagini

Google Pixel Fold este primul telefon pliabil Google şi unul dintre cele 3 la care lucrează gigantul american. Cunoscut pentru o perioadă şi ca Pixel Note, el apare azi pentru prima dată în cea mai generoasă galerie foto de până acum, una cu randări foarte clar detaliate.

Încă nu ştim când va debuta el mai exact, dar ştim că planul iniţial Google era de a îl prezenta odată cu Pixel 7 lună trecută. Nu a fost totuşi gata la timp, aşa că ar urma să debuteze în primăvara lui 2023. Ceea ce vedem aici pare să fie un terminal construit după modelul lui OPPO Find N şi Samsung Galaxy Z Fold 3 şi 4. Pregătit pentru debut la Google I/O 2023, conferinţa Google din mai, acest smartphone va sosi în două variante de culoare: alb şi negru.

Va adopta o cameră selfie decupată în ecranul extern, în vreme ce ecranul intern nu e perturbat de vreun orificiu. Camera triplă din spate nu pare a include un senzor telephoto periscopic, spre deosebire de Pixel 7 Pro, care are aşa ceva. Telefonul e cel mai probabil produs din sticlă şi metal şi a fost descris de cei care l-au manevrat drept „foarte greu”. Diagonala e oriunde între 7.1 şi 7.6 inch, iar sursele promit o performanţă „tipică pentru un Pixel”. Mă aştept la un procesor Tensor G2 sau G3 la interior, evident unul produs Samsung.

Mai bizar e că avem deja preţ pentru acest dispozitiv, mai precis un foarte scump 1799 de dolari. Ce e drept e acelaşi preţ pentru care Galaxy Z Fold 4 se vinde în SUA începând din luna august. Încă nu e clar dacă suportă stylus şi dacă Google a pregătit vreun artificiu special software printre funcţiile sale, pentru a îl diferenţia mai bine. Sursa scrie că primim o cameră selfie de 9.5 MP la exterior şi una muchia foarte groasă de deasupra ecranului pliabil.

Cititorul de amprente se afla în butonul Power lateral şi vedem două speakere, unul jos şi unul sus.

Sursa: frontpagetech