Ultimul concert al lui Elton John din America de Nord se va putea vedea pe Disney+

Scris de | 18 noiembrie, 2022
Ultimul concert al lui Elton John din America de Nord se va putea vedea pe Disney+

Pe 25 octombrie, în urmă cu 47 de ani, legendara prestație a lui Elton John pe stadionul Dodger i-a adus celebritatea la nivel global, iar anul acesta pe 21 noiembrie, Elton John va închide capitolul, revenind pe stadionul Dodger pentru ultimul său spectacol nord-american. Difuzat în exclusivitate în direct pe Disney+, „Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” este un concert eveniment global, live, care oferă fanilor din întreaga lume un loc în primul rând.

Transmisiunea live va dura trei ore și este realizată de Disney Branded Television și produsă de Fulwell 73 Productions și Rocket Entertainment. Îl va prezenta pe Elton John așa cum publicul nu l-a mai văzut până acum, aducând un omagiu evenimentului din 1975 care i-a consolidat succesul global. Concertul va începe cu „Countdown to Elton Live” de pe stadionul Dodger, la ora 5:55 a.m.

„Să simt din nou energia celor mai mari fani, nu doar a celor prezenți pe stadionul Dodger, ci și a celor care ne urmăresc live din întreaga lume, va fi cu adevărat special pentru mine”, a declarat Elton John. „Sunt încântat să sărbătoresc această seară memorabilă la nivel global. Sper ca toată lumea să simtă puterea și bucuria de a cânta pe o scenă emblematică precum Dodger. La fel ca acum aproape 50 de ani”.

„Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” va comemora o seară de referință în istoria muzicii în timp ce va fi susținut în timp real pe stadionul Dodger, oferind celor peste 50.000 de fani prezenți și a nenumăraților admiratori din întreaga lume, șansa rară de a se bucura de cele mai mari hituri ale artistului din ultimii 50 de ani. De asemenea, artiști câștigători ai premiilor Grammy Dua Lipa, Kiki Dee și Brandi Carlile se vor alătura pe scenă pentru a-i aduce un omagiu artistului și carierei sale legendare.

Acesta va fi preambulul pentru anticipatul documentar original Disney din 2023 „Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend”, realizat de R.J. Cutler și regizorul David Furnish. Documentarul va prezenta imagini inedite de la repetiții și concerte din ultimii 50 de ani, din arhiva personală și interviuri exclusive. Portretul lui Elton John va evidenția, de asemenea, ultimele sale luni de turneu și o privire retrospectivă asupra primilor cinci ani extraordinari ai carierei sale, între 1970 și 1975, când a lansat 10 albume, dintre care șapte au ajuns pe locul 1 în topurile Billboard. Filmul va participa la festivaluri și va rula în cinematografe înainte de a fi difuzat pe Disney+.

Etichete: , , , , , ,