Cory Barlog oferă primele teasere pentru următorul joc God of War

Scris de | 20 noiembrie, 2022
Cory Barlog oferă primele teasere pentru următorul joc God of War

Cory Barlog, directorul creativ al ultimelor jocuri God of War a început să ofere teasere şi detalii despre pentru următorul joc. Vă reamintesc că God of War: Ragnarok a debutat pe 9 noiembrie 2022 pe PS4 şi PS5.

Cory Barlog este director creativ în cadrul Santa Monica Studio şi ne spune că Ragnarok nu este un final al poveştii lui Kratos, ci mai degrabă un mijloc de trilogie. Mulţi sunt totuşi nemulţumiţi de cum s-a încheiat Ragnarok şi de implicarea sumară a lui World Serpent, Jormungandr, cel care ar fi trebuit să aducă apocalipsa pe Pământ. Sunt şi indicii în joc care leagă povestea lui Kratos de zeii din Egipt sau chiar de cei japonezi.

În India nu cred că mergem, mitologia lor având peste 1 milion de zeităţi. În plus, unul dintre personajele din God of War Ragnarok este pe jumătate egiptean (Angrboda), deci încă o legătură cu acest univers. De altfel Ragnarok se încheie cu un mural cu zeităţi, care le include şi pe cele egiptene. Cory implică faptul că povestea cu mitologia nordică e gata, arcul e complet, deci acum ne vom muta în altă mitologie.

Gurile rele spun că vom avea şi un spinoff centrat doar în jurul lui Atreus/Loki, dar sperăm să nu fie cazul, Kratos fiind sarea şi piperul titlurilor. Chiar şi pentru jocul God of War din 2018 echipa Santa Monica se documentase foarte mult despre mitologia egipteană, înainte de a renunţa la ea în favoarea celei nordice.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,

Sursa: mysmartprice