God of War Ragnarok este acum disponibil la precomandă; Cât costă în România?

Scris de | 17 iulie, 2022
God of War Ragnarok este acum disponibil la precomandă; Cât costă în România?

Poate cel mai aşteptat joc de consolă al anului 2022 este God of War Ragnarok, care a început să fie disponibil la precomandă în această săptămână. Asta inclusiv în România, la câţiva retaileri de la noi. Cât costă aflaţi mai jos.

Vă reamintesc că jocul va fi lansat pe 9 noiembrie 2022, aşa cum a confirmat chiar producătorul său. În afară titlul costă 60 dolari şi e disponibil la precomandă în versiunile de PS4 şi PS5. Ediţia de PS4 Regular este 60 de dolari, iar cea de PS5 este 72 de dolari. Varianta Digital Deluxe ajunge la 80 dolari şi include şi varianta de PS4 şi PS5, skin-uri Dark Valley, art book digital, colecţie de muzică şi avatar PSN.

În România preţurile găsite la retaileri sunt următoarele:

  • God of War: Ragnarok Collector’s Edition PS5 + bonus precomanda „Risen Snow”: 1049 lei
  • God of War: Ragnarok PS4 + bonus precomanda „Artbook Fizic” şi „Risen Snow”: 339 lei
  • God of War: Ragnarok PS5 + bonus precomanda „Artbook Fizic” şi „Risen Snow”: 379 lei
  • God of War: Ragnarok Jotnar Edition PS5 + bonus precomanda „Risen Snow”: 1299 lei

Ragnarok aduce feedback haptic imersiv şi butoane trăgaci adaptive, dar şi acustică 3D multi direcţională. Poate fi jucat în 4K 30 FPS nativ, dar şi la rezoluţie dinamică 4K 60 FPS. Jocul este o producţie action adventure de la Santa Monica Studios, sub tutela Sony Interactive Entertainment. Al noulea joc din serie continuă povestea lui Kratos şi Atreus, pe măsură ce aceştia încearcă să provină apocalipsa şi se întâlnesc cu noi zeităţi din mitologia nordică.

Sistemul de luptă a fost diversificat, iar luptele vor fi mai tactice. Atreus a crescut, este acum adolescent şi are noi skill-uri şi combo-uri. Inamicii vor fi acum mai evoluaţi şi vor învăţa noi abilităţi contra protagoniştilor.

Etichete: , , , ,