Oficial: God of War Ragnarok se lansează în noiembrie. Avem și un nou trailer

Scris de | 6 iulie, 2022
Oficial: God of War Ragnarok se lansează în noiembrie. Avem și un nou trailer

God of War Ragnarok, continuarea poveștii lui Kratos și Atreus, fiul ucigașului de zei, se va lansa oficial în luna noiembrie a acestui an – mai exact, pe 9 noiembrie. Știrea vine chiar de la dezvoltatorul titlului, Santa Monica Studios, iar jocul se va lansa exclusiv pe PlayStation, atât pe generația anterioară (PlayStation 4), cât și pe cea curentă (PlayStation 5). Zvonurile de până acum indicau o dată de lansare mai apropiată de 2022 (unele chiar în ultima zi a anului), însă iată că ne vom putea bucura de noua poveste a celor doi mai devreme.

Odată cu confirmarea datei de lansare, Sony a prezentat și un nou trailer, destul de scurt, care nu include gameplay ci mai degrabă ne arată o secvență din aventura celor două personaje principale.

Sony și Santa Monica Studio au dezvăluit și mai multe ediții ale jocului, de la varianta standard (care include doar jocul, la un preț de 60 de dolari pe PS4 și 70 de dolari pe PS5), la un „launch edition”, care include o armură Risen Snow și mai multe cosmetics pentru Kratos și Atreus, precum și o ediție foarte specială, denumită Jötnar Edition. Aceasta include jocul, un set de zaruri special, o replică de 16 inch a lui Mjölnir și multe altele, pe care le poți vedea în videoclipul de mai jos.

God of War Ragnarok va include bătălii ale lui Kratos cu o mulțime de zei celebri din mitologia nordică precum Thor, Freya sau Tyr, zeul nordic al războiului.

Etichete: , , , , ,