God of War Ragnarok s-ar putea lansa pe 31 decembrie 2022 conform unei scăpări

Scris de | 9 iunie, 2022
God of War Ragnarok s-ar putea lansa pe 31 decembrie 2022 conform unei scăpări

Dacă nu aveaţi planuri pentru noaptea de Revelion a anului 2022, Sony tocmai s-a ocupat de asta. Ştiam deja că God of War: Ragnarok va sosi în ultimele luni din 2022, iar acum o nouă scăpare indică data de 31 decembrie 2022.

Teoretic jocul e aşteptat pe 30 septembrie, dar un placeholder găsit de PlayStation Game Size (sursa de încredere de zvonuri PlayStation) indică ultima zi din an. Sursa a găsit într-o bază de date internă Sony data de 31 decembrie 2022. Cei experţi în a diseca astfel de leak-uri văd înlocuirea lui septembrie 30 ca placeholder cu decembrie 31 înseamă că Ragnarok va sosi cândva între octombrie şi noiembrie 2022 şi nu va fi amânat până în 2023, aşa cum se zvonea.

Noul God of War vine la 4 ani de la ultimul titlu şi ne prinde cu GoW adus pe PC şi cu PS5 având nevoie de un super hit, dincolo de Ratchet & Clank şi Horizon Forbidden West. Actorul vocal care îl joacă pe Thor, Ryan Hearst a dezvăluit recent că jocul nou e super complex şi are o poveste bogată. De văzut cum rulează Ragnarok pe PS4, deoarece va sosi şi pe acea platformă. Studioul din Santa Monica ne prezintă povestea lui Kratos şi Atreus, care vor călători spre toate cele 9 tărâmuri pentru a găsi raspunzuri, deoarece se apropie sfârşitul lumii, Ragnarok şi bătălia finală.

Asgard-ul se pregăteşte de război, iar Kratos caută aliaţi în aceste tărâmuri, Între timp nu uitaţi că God of War este disponibil gratuit pe PS4 şi PS5 în această lună, ca parte a ofertei PlayStation Plus.

Etichete: , , , ,

Sursa: wccftech