Amazon vrea să transforme franciza God of War într-un serial

Scris de | 8 martie, 2022
Amazon vrea să transforme franciza God of War într-un serial

Amazon Prime Video a intrat în discuții cu Sony pentru a crea un nou serial live-action bazat pe jocurile God of War, informează cei de la Deadline.

Serialul ar urma să fie realizat sub conducerea lui Mark Fergus și Hawk Otsby, producătorii executivi din spatele lui The Expanse, precum și sub conducerea lui Rafe Judkins, producător executiv al The Wheel of Time. Sony Pictures Television și PlayStation Productions vor fi și ele implicate în realizarea serialului.

Detaliile legate de premisa show-ului sunt încă destul de limitate, însă dacă serialul va fi realizat, cu siguranță vor fi multe evenimente din istoria jocului pe care le va putea acoperi. Istoria francizei God of War începe în 2005, odată cu lansarea primului joc pentru PlayStation 2, când intri în pielea lui Kratos. Acum aflată la al 8-lea joc, God of War: Ragnarok, care este așteptat să se lanseze cândva în acest an, franciza a lăsat în urmă mitologia greacă și a făcut pasul la cea nordică.

Sony a realizat deja mai multe înțelegeri pentru adaptarea celor mai populare jocuri ale sale în seriale și filme. Cel mai recent titlu din această categorie este Twisted Metal, joc care va avea o adaptare pentru serviciul de streaming Peacock. De asemenea, sunt în pregătire un film bazat pe jocul Ghost of Tsushima, un serial care va adapta povestea jocului The Last of Us, iar cea mai recentă adaptare este reprezentată de pelicula Uncharted, cu Tom Holland în rol principal, disponibilă acum în cinematografe.

Etichete: , , , , ,

Sursa: ‘God of War’ TV Series Adaptation Eyed By Prime Video