Xiaomi 12T Pro primeşte o ediţie artistică Daniel Arsham, limitată la 2000 de unităţi în Europa

Scris de | 25 noiembrie, 2022
Xiaomi 12T Pro primeşte o ediţie artistică Daniel Arsham, limitată la 2000 de unităţi în Europa

Xiaomi 12T Pro a primit în această săptămână o ediţie artistică, una limitată la doar 2000 de unităţi în Europa. Se numeşte Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition şi este un proiect al artistului din New York. Scopul său este de a crea un device sculptat cu un scop, în afară de cel clasic.

Dispozitivul vine în versiunea cu CPU Snapdragon 8+ Gen 1, 12 GB RAM şi 256 GB stocare, plus cameră de 200 MP. Artistul a transformat atât cutia, cât şi telefonul în opere de artă şi obiecte atemporale. Daniel Arsham este un artist din New York, specializat pe artă plastică, film şi arhitectură. Lucrările sale îmbină trecut, prezent şi viitor, mizând pe puterea nostalgiei, cu referinţe la momente de la final de secol 20.

Lucrările sale sunt în general realizate din materiale geologice, precum nisip, seleniu sau cenuşă vulcanică.

Iată ce a spus Xiaomi despre colaborare:

„Opera lui Daniel are la bază conceptul de timp, atât din perspectiva viitorului cât și cea istorică. Pentru că suntem o companie axată pe inovație, timpul este un element de bază pentru noi și este ceea ce suntem dispuși să oferim în schimbul calității și tehnologiei. Această colaborare nu a dus doar la realizarea unui smartphone, ci la folosirea tehnologiilor avansate pentru un design cu totul nou al artistului. Credem că va reprezenta un produs de mare interes pentru oamenii din zilele noastre și că va rămâne o piesă de colecție interesantă în deceniile ce urmează.”

Parteneriatul va fi lansat pe 16 decembrie 2022, iar produsele vor fi disponibile pe highsnobiety.com, ca partener exclusiv de vânzări online, pe mi.com și în magazinul Xiaomi x Daniel Arsham din Berlin, în perioada 16-17 decembrie.

Etichete: , , ,