OPPO Find N2 Flip apare în primele imagini şi un video hands on

Scris de | 4 decembrie, 2022
OPPO Find N2 Flip apare în primele imagini şi un video hands on

Puţine companii aleg luna decembrie pentru a lansa un smartphone flagship şi cu atât mai puţin un telefon pliabil. OPPO nu ţine cont de preconcepţii şi pregăteşte lansarea a câteva pliabile la evenimentul INNO Day din această lună. Între timp unul dintre ele, OPPO Find N2 Flip apare în primele imagini, dar şi un clip hands on.

OPPO Find N2 Flip apare în clipul hands on cu o husă protectoare aplicată şi cu un ecran extern generos. Pare mai mare decât cel de pe Samsung Galaxy Z Flip 4 şi Huawei P50 Pocket, dar şi Moto RAZR 2022. Ecranul de 6.8 inch are un pliu invizibil şi o cameră selfie decupată sus, cu rezoluţie de 32 MP. Cititorul de amprente se află lateral, integrat în butonul Power.

Ecranul extern ar avea o diagonală de 3.26 inch, iar OPPO va folosi o sumedenie de opţiuni de customizare pentru acest display. Camerele exterioare au rezoluţie de 50 MP (senzor Sony IMX766), plus o cameră de 8 MP Sony IMX355 ultrawide. Alte scăpări au indicat faptul că telefonul va avea un procesor MediaTek Dimensity 9000+, similar cu cel de pe ASUS ROG Phone 6D Ultimate.

Bateria de 4300 mAh se încarcă la 44W. Sursele insistă că de această dată vom vedea telefonul pliabil cu clapeta şi în afara Chinei, spre deosebire de OPPO Find N. Aparent ni se pregăteşte şi un OPPO Find N2 cu ecran mare, de 7+ inch.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena