Apple Music primeşte o funcţie de karaoke; Când se lansează Apple Music Sing?

Scris de | 7 decembrie, 2022
Apple Music primeşte o funcţie de karaoke; Când se lansează Apple Music Sing?

Sarcina Apple e foarte dură când vine vorba de a concura cu platformele de streaming rivale. Chiar dacă Apple TV+ a strâns ceva premii cu Ted Lasso, încă nu are blockbustere clare, iar Apple Music îşi caută la rândul său locul pe piaţă. Acum primeşte o funcţie nouă, care îi cimentează unicitatea.

E vorba despre funcţia Apple Music Sing, care le va permite utilizatorilor să facă cât karaoke poftesc folosind dispozitivele Apple. Funcţionalitatea va sosi spre finalul lunii curente, fiind disponibilă pentru abonaţii Apple Music la nivel global, fie că au iPhone, iPad, noul Apple TV 4K. Sing este o extindere a experienţei de afişare a versurilor, care îţi permite să cânţi în tandem cu piesele preferate.

Poţi ajusta nivelul vocal astfel încât să cânţi împreună cu artistul, sau să îl acoperi dacă te simţi mai talentat. Poţi chiar da vocea piesei pe mut şi să rămâi cu instrumentalul şi versurile, ca la un karaoke clasic. Liniile vocale cântate simultan se pot anima independent de vocea principală. Poţi păstra un backing vocal în surdină încât să ai un soi de ghidaj.

Mai mult de atât, poţi face şi un Duet, cu o funcţie dedicată, afişând versurile pe zone opuse ale ecranului, astfel că poţi avea un prieten sau membru al familiei care să se alăture distracţiei. În plus, Apple Music va lansa şi o suită de 50 de playlist-uri gândite special pentru karaoke.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Apple