Death Stranding 2, cea mai nouă creaţie Hideo Kojima a fost anunţat oficial

Scris de | 11 decembrie, 2022
Death Stranding 2, cea mai nouă creaţie Hideo Kojima a fost anunţat oficial

În cadrul ceremoniei The Game Awards 2022 a fost decernat titlul de „Jocul anului 2022”, dar pe lângă premii am avut o sumedenie de trailere pentru jocuri viitoare. E vorba despre Diablo 4, Atomic Heart, un soi de sequel pentru Bioshock 3 cu un alt nume, dar şi… o nouă producţie Hideo Kojima.

Death Stranding 2 e vedeta, iar geniul din spatele său a urcat pe scenă pentru a ne oferi detalii. Kojima a menţionat şi că „lucrează la un alt joc nou, complet diferit”. DS2 a fost anunţat la 4 ani după primul Death Stranding, care a polarizat lumea. Titlul cel nou va fi disponibil exclusiv pe PlayStation 5. O are pe Lea Seydoux ca protagonistă, aceiaşi bebeluşi creepy din primul joc şi un Norman Reedus cu părul alb.

Sequel-ul va folosi engine-ul Decima, cel proprietar de la Guerilla. În distribuţie se vor afla şi Elle Fanning şi Shioli Kutsuna. Jocul se va lansa cel devreme în 2024 şi îl va aduce pe Troy Baker, care revine în rolul lui Higgs. Finalul lui Death Stranding din 2018 a lăsat lucrurile încheiate, frumos legate cu o fundiţă. Acum sunt desfăcute, iar villain-ul Higgs pare a fi viu.

Kojima a lucrat între timp şi la un titlu pentru Xbox, sperăm noi ceva horror, după ce PT a picat acum 8 ani.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice