The Game Awards: cele mai bune jocuri ale anului 2022 sunt Elden Ring şi God of War: Ragnarok

Scris de | 11 decembrie, 2022
The Game Awards: cele mai bune jocuri ale anului 2022 sunt Elden Ring şi God of War: Ragnarok

Pe 9 decembrie a avut loc gala The Game Awards 2022, în cadrul căreia au fost premiate cele mai bune jocuri video ale anului 2022. Multă lume s-a uitat live la eveniment cu speranţa de a câştiga un Steam Deck, fiind dat câte unul pe minut privitorilor. Hai să vedem care au fost marii câştigători.

În primul rând Elden Ring a plecat acasă cu titlul „Cel mai bun joc al anului”, în vreme ce God of War: Ragnarok a cules cele mai multe trofee. Jocul este unul fantasy, un RPG de acţiune creat de Hidetaka Miyazaki, alături de geniul creativ din spatele Game of Thrones, George R.R. Martin. În categoria „jocul anului” a concurat cu God of War: Ragnarok, Horizon: Forbidden West şi Stray, plus Plague Tale.

Ceremonia a fost urmărită de sute de mii de gameri, a inclus şi o reprezentaţie din partea lui Halsey, teasere pentru Diablo 4 şi Death Stranding 2. Elden Ring a câştigat 4 premii în total, inclusiv pentru regie, art direction şi cel mai bun RPG. Actorul Al Pacino a urcat pe scenă pentru a da trofeul pentru cel mai bun actor vocal, adjudecat de Christopher Judge, pentru reprezentaţia sa în rolul zeului grec Kratos.

Judge a mai jucat personajul şi în God of War-ul din 2018. God of War Ragnarok a fost marele câştigător al serii ca număr de trofee: 6. A luat premii pentru cea mai bună poveste, cel mai bun soundtrack, cel mai bun action/adventure, cel mai bun design audio şi inovaţie în zona de accesibilitate. Stray a câştigat cel mai bun joc indie şi cel mai bun jos de debut.

Etichete: , , , ,

Sursa: BBC