Zeci de Steam Deck-uri vor fi oferite ca premiu pe durata The Game Awards

Scris de | 8 decembrie, 2022
Zeci de Steam Deck-uri vor fi oferite ca premiu pe durata The Game Awards

Mâine e ziua cea mare pentru iubitorii jocurilor video, deoarece are loc gala de premiere The Game Awards 2022. God of War Ragnarok, Elden Ring şi A Plague Tale se bat pentru titlul de „Jocul Anului”, dar şi Stray are o mică şansă. Iar pentru a ţine lumea lipită de ecrane, The Game Awards oferă Steam Deck-uri cadou.

Hibridul dintre PC şi consolă portabilă a devenit viral rapid, încă de când a dovedit că poate rula Control într-un mod excelent. Recent a apărut şi o scăpare legată de un succesor, un Steam Deck 2. Revenind totuşi la premiile The Game Awards, tot ce trebuie să faci pentru a participa la concurs este să te uiţi la ceremonie via Steam. Trebuie să te înregistrezi chiar aici.

În plus, trebuie să te afli în SUA, Canada, UK sau UE şi să fi cumpărat ceva de pe Steam între 14 noiembrie 2021 şi 14 noiembrie 2022. De asemenea nu trebuie să fi fost banat în ultima vreme. Se va da câte un Steam Deck pe minut, versiunea de 512 GB. Cum evenimentul durează minim 2 ore, mă aştept la 100+ dispozitive oferite cadou. Veţi avea şi sticlă mată pe ecran.

Consola portabilă dispune de D Pad, butoane de acţiune, butoane shoulder, buton Steam şi un procesor custom AMD de 3.5 GHz, plus GPU cu RDNA2. Are şi un ecran IPS LCD de 7 inch, cu rezoluţie HD, difuzoare stereo, SteamOS 3.0 şi suport Wi-Fi şi Bluetooth. Bateria de 40 Wh asigură 8 ore de gaming light sau 2 ore de jocuri 3D.

Etichete: , , ,

Sursa: Geoff Keighley