Cineva vinde deja tableta Google Pixel din 2023 pe Facebook Marketplace

Scris de | 20 decembrie, 2022
Cineva vinde deja tableta Google Pixel din 2023 pe Facebook Marketplace

Am auzit cu toţii de acel prototip de iPhone 4 uitat într-un bar, dar azi avem un alt tip de scăpare. Cineva a pus mâna pe o tabletă Google Pixel Tablet şi pe un Speaker Dock şi le vinde deja pe Facebook Marketplace. Asta deşi produsele se lansează în mai 2022, la Google I/O.

Până acum Google ne-a oferit doar teasere pentru aceste produse şi în rest am avut numai scăpări. Tableta nelansată încă are un wallpaper preluat de la Pixel 7 şi Pixel 7 Pro, colecţia Feathers. Avem şi un launcher de tip Pixel Launcher optimizat pentru homescreen-ul de tabletă, cu bară de căutare deasupra aplicaţiilor default. Printre ele se numără Gmail, YouTube, Chrome şi Photos.

Unitatea listată la vânzare pe Facebook Marketplace este un model cu 256 GB stocare. Promite o viaţă a bateriei estimată la 16 ore, atunci când se afla la 70% din încărcare. Are şi port USB-C şi 4 difuzoare stereo. Dock-ul său cu boxa integrată aduce cu Nest Hub Max. Google anunţa în octombrie 2022 ca Pixel Tablet va sosi în diferite variante acoperite cu un strat nano ceramic pe spate.

Android 13L ar trebui să fie etalat aici, dacă e gata la timp. Produsul are şi 6 GB sau 8 GB RAM la bord, probabil un procesor Google Tensor şi o diagonală de cel puţin 10 sau 11 inch, cu rezoluţie 2K.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina