Tesla a lansat un încărcător wireless pentru telefoane cu preţ exagerat

Scris de | 24 decembrie, 2022
Tesla a lansat un încărcător wireless pentru telefoane cu preţ exagerat

Tesla continuă să lanseze dispozitive pentru fanboy, făcând mutări pe care le-am asocia mai degrabă cu Apple, la drept vorbind. După mărci de tequila, aruncătoare de flăcări, power bank-uri şi huse, compania lui Elon Musk a lansat un încărcător wireless pentru telefoane… la suprapreţ.

Tesla Wireless Charger costă 300 de dolari şi oferă alimentare la doar 15W. Poate găzdui 3 dispozitive simultan… şi cam atât. În ziua de azi vedem vivo oferind încărcătoare wireless de 50W (pe la 300 lei) şi Huawei având telefoane care se încarcă la 100W, precum Huawei nova 10 Pro. Încărcătorul e inspirat de interiorul automobilelor Tesla, incluzând aluminiu, alcantara şi un look minimalist, angular

E inclus şi un stand magnetic detaşabil, care poate fi plat şi înclinat la un anumit unghi. Poţi pune chiar 3 telefoane la încărcat simultan. Mai puteţi încărca pe acest „charging pad” şi căşti, ceasuri şi alte accesorii. Tesla afirma că look-ul angular al produsului este inspirat de Cybertruck şi vine cu tehnologie „FreePower””, care poate încărca prin tehnologie Qi telefoane sau căşti plasate oriunde pe suprafaţa sa, fără alinieri speciale.

Se va lansa de abia în februarie, în stilul tipic Tesla… cu amânări.

Etichete: , , ,

Sursa: Engadget