CES 2023: LG aduce în Vegas televizoarele din seriile C3, G3 şi Z3, cu panouri OLED

Scris de | 4 ianuarie, 2023
CES 2023: LG aduce în Vegas televizoarele din seriile C3, G3 şi Z3, cu panouri OLED

LG a mers all in pe panouri OLED, odată cu prezentarea de noi televizoare la CES 2023. Compania sud coreeană etalează 3 serii noi de TV-uri, LG C3, LG G3 şi LG Z3. Toate au ecrane OLED şi un sistem de auto iluminare superior, dar şi procesare avansată a imaginii.

webOS ajunge la o versiune nouă, fiind acum mai inteligent şi interconectat, dar având şi un homescreen regândit. Există Quick Cards, care oferă acces la tot ce e mai interesant pentru noi, dar şi recomandări de filme şi seriale. Acestea sunt generate în funcţie de ce am vizionat până acum. Televizoarele din seriile C3, G3, Z3 au suport Dolby Atmos, Dolby Vision, integrare cu soundbar-uri noi pentru experienţe IMAX Enhanced.

Televizoarele OLED din generaţia 2023 de la LG dispun de procesorul Alpha 9, care folosind AI şi deep learning vor îmbunătăţi calitatea sunetului şi imaginii. Upscaling-ul primeşte aportul lui AI Picture Pro, care va rafina elementele vitale din imagine, cu accent pe feţele persoanelor. Se produce şi un salt calitativ la nivel de HDR.

Luminozitatea beneficiază de un upgrade, prin intermediul tehnologiei Brightness Booster Max, care creşte luminozitatea cu 70%. Pe partea acustică ajungem la sunet cu surround realist 9.1.2, unul oferit chiar de către difuzoarele televizoarelor.

Există şi porturi cu suport HDMI 2.1a la bord, certificare Quick Media Switching VRR şi timp de răspuns de 0.1 ms. Input lag-ul este redus şi avem şi Game Optimizer cu G-Sync, Freesync Premium şi VRR.

Nu avem specificaţii clare deocamdată, nici diagonale sau preţuri, dar le vom afla pe parcursul săptămânii.

Etichete: , , , , ,