CES 2023: Samsung prezintă cuptorul cu livestream şi ecran de 7 inch, Bespoke AI Oven

Scris de | 4 ianuarie, 2023
CES 2023: Samsung prezintă cuptorul cu livestream şi ecran de 7 inch, Bespoke AI Oven

CES 2023 este şi despre electrocasnice, iar Samsung ne-a surprins plăcut cu… un cuptor cu livestream. Da, aţi citit corect, există un cuptor numit Bespoke AI Oven, care transmite live pentru fanii vloggerilor culinari pregătirea preparatului.

Dezvăluit în Las Vegas, acest dispozitiv se alătură gamei Bespoke, care include şi un uscător şi o maşină de spălat rufe nouă. Samsung Bespoke AI Oven vine cu un ecran tactil de 7 inch şi ne propune moduri de gătit precum Air Sous Vide, dar şi celebrul air frying şi gătirea cu aburi. Totuşi funcţia cheie e reprezentată de acea cameră cu AI de la interior, care va detecta automat ceea ce se găteşte.

În funcţie de ce detectează AI-ul, vei primi sugestii cu privire la modalităţi de preparare, timpi de pregătire a alimentelor şi alte tips and tricks. Şi cum totul este smart şi interconectat, vei beneficia şi de notificări pe telefonul mobil pentru că nu cumva să arzi raţa aia bună de tot. Livestream-ul din interiorul cuptorului este ceea mai inedită funcţie a sa, perfectă pentru cei care vor să fie noua Jamila.

Poţi face şi fotografii sau clipuri video, iar Bespoke AI Oven aduce integrare cu Samsung Health, pentru a integra ceea ce gătiţi în dietă şi planul alimentar. Încă nu avem preţuri, dar ştim sigur că produsul vine în Europa în acest an, din trimestrul 3.

Etichete: , , , ,