Huawei lansează căştile FreeBuds 5i în România: model true wireless cu ofertă specială

Scris de | 11 ianuarie, 2023
Huawei lansează căştile FreeBuds 5i în România: model true wireless cu ofertă specială

Huawei tocmai a adus în Europa şi implicit în România cele mai noi căşti true wireless: Huawei FreeBuds 5i. Acest produs oferă anulare activă a zgomotului, suport pentru acustica Hi-Res şi vin cu o ofertă specială la debut.

Huawei FreeBuds 5i vine cu un toc cu model de picăţele, vizibil mai ales pe versiunea albastră. Există şi una albă şi una neagră. La bord găsim drivere din compozit de polimer, de 10 mm, cu gamă de frecvenţe între 20 Hz şi 40 kHz. Suportă o anulare de zgomot de până la 42 de decibeli şi include mod Transparenţă, dar şi mod special de gaming. Acesta din urmă asigura o latenţă cât mai redusă în timpul jocurilor, pentru a evita delay-ul sau alte probleme şi a oferi o experienţă de gaming optimă.

Fiecare „bud” include o baterie de 55 mAh, în vreme ce tocul de încărcare şi transport are o baterie de 410 mAh. Huawei promite autonomie de până la 28 ore cu ANC oprit şi 18.5 ore cu ANC pornit (cu tot cu tocul). O cască atinge până la 7 ore de autonomie cu ANC oprit. Încărcarea se face în 110 minute wireless şi 60 minute pe fir. O veste bună e că putem conecta simultan două dispozitive la căşti şi avem şi suport IP54, rezistenţa la apă şi praf.

Cei care se abonează la newsletter-ul de pe site-ul Huaweistore.ro primesc o reducere extra de 10%. Există şi un concurs special care aduce un Huawe Nova 9 cadou. În plus clienţii primesc garanţie extinsă, Huawei Loss Care, dar şi 1257 puncte Huawei. Produsul costă 419 lei.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina