Samsung Galaxy S23 primeşte o nuanţă mov nouă, apare în materiale de presă

Scris de | 13 ianuarie, 2023
Samsung Galaxy S23 primeşte o nuanţă mov nouă, apare în materiale de presă

Samsung tocmai a confirmat oficial că ţine evenimentul Unpacked pe 1 februarie 2023, iar până atunci avem parte de o scăpare de materiale de presă pentru noile telefoane. Ce remarcăm aici este o nouă nuanţă pentru telefoanele Samsung, una mov.

Se pare că modelul de bază Galaxy S23 se va lansa în 4 nuanţe: Phantom Black, Botanic Green, Mystic Lilac şi Cotton Flower. Practic e vorba despre negru, verde, mov şi argintiu. Cea mai mare schimbare de design aplicată lui S23 este camera care îşi pierde modulul protuberant şi are doar 3 lentile ce ies din spate. Galaxy S23 e aşteptat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, într-o variantă custom, cu overclocking.

Samsung adoptă şi noua stocare UFS 4.0 şi RAM LPDDR5X de 8 GB. Conform scăpărilor de până acum, modelul de bază are un ecran de 6.1 inch, cu refresh rate de 120 Hz, panou Super AMOLED, cu suport HDR şi protecţie Gorilla Glass Victus. Rulează Android 13 cu noul One UI 5.1, are baterie de 3900 mAh şi oferă suport inclusiv pentru încărcare wireless.

Camera principală are rezoluţie de 50 MP, cu stabilizare optică şi PDAF şi e însoţită de o cameră de 10 MP telephoto (zoom optic 3X), plus o cameră de 12 MP ultrawide. Camera selfie are o rezoluţie de 10 megapixeli.

Etichete: , , ,

Sursa: Winfuture