Samsung deschide rezervările pentru Galaxy S23 şi îl va anunţa pe 1 februarie 2023

Scris de | 12 ianuarie, 2023
Samsung deschide rezervările pentru Galaxy S23 şi îl va anunţa pe 1 februarie 2023

Se pare că anunţul făcut de Samsung Columbia prematur weekend-ul trecut s-a concretizat, iar Samsung însăşi a confirmat că va ţine un eveniment Unpacked pe 1 februarie 2023. El va marca debutul telefoanelor Galaxy S23, care tocmai au fost oferite spre rezervare.

Dacă pagina publicată prematur de Samsung Columbia a fost ştearsă, acum avem teasere oficiale de la compania mamă Samsung. Evenimentul Unpacked va începe pe 1 februarie la ora 6 PM UTC, adică ora 16:00, ora României. Evenimentul se va ţine în San Francisco şi va fi primul eveniment Unpacked cu public de când a început pandemia Covid-19. Va fi transmis prin livestream pe site-ul oficial Samsung, dar şi pe canalul YouTube.

Samsung nu a menţionat pe nume „Galaxy S23”, dar e clar despre ce e vorba. Teaserele menţionează „O nouă eră de inovaţie Galaxy soseşte”. Seria va include 3 modele: Galaxy S23, Galaxy S23+ şi Galaxy S23 Ultra. Acesta din urmă va aduce o cameră de 200 de megapixeli, procesor Snapdragon 8 Gen 2, aparent într-o ediţie specială. Samsung SUA a deschis între timp rezervările pentru Galaxy S23, iar cine depune 50 de dolari va primi un loc în faţă, în stilul rezervărilor făcute la automobilele Tesla.

Acei 50 de dolari vor fi transformaţi în credit pentru Samsung Store de îndată ce telefoanele devin disponibile. Este oferită şi o rezervare de 50 de USD şi pentru Galaxy Book Laptop, care vine tot pe 1 februarie. Posibil să fie Galaxy Book 3 Ultra.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena