Samsung confirmă data de lansare a lui Samsung Galaxy S23

Scris de | 7 ianuarie, 2023
Samsung confirmă data de lansare a lui Samsung Galaxy S23

În ceea ce ar putea fi lejer breaking news-ul unei săptămâni marcate de lansări de la CES 2023, iată că Samsung a confirmat în sfârşit data de lansare a lui Samsung Galaxy S23. Luna trecută zvonacul Ice Universe dezvăluise că telefoanele ar sosi pe 1 februarie 2023, iar acum totul e confirmat de Samsung.

Iniţial a pornit ca o greşeală, Samsung Columbia a confirmat data de 1 februarie pentru următorul eveniment Unpacked şi a făcut asta prematur. Pagină a fost scoasă între timp, semn că Samsung Columbia a fost trasă de urechi pentru că s-a grăbit. E drept că nu avem menţiunea vreunui telefon în acel teaser, dar e clar despre ce e vorba, evenimentele Unpacked fiind destinate flagship-urilor.

Vedem şi noul design al camerelor din seria S23, fără inele protuberante metalice sau module „înfăşurate” în jurul coltului din stânga sus. Seria le va include pe Samsung Galaxy S23, S23+ şi Galaxy S23 Ultra, iar dacă zvonurile din trecut sunt reale, ele ar putea ajunge în magazine în jurul datei de 17 februarie. Telefoanele din această serie sunt aşteptate cu procesoare Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 8 sau 12 GB RAM LPDDR5X şi stocare UFS 4.0.

Toate vor rula Android 13 cu One UI 5.0, sau chiar un nou One UI 5.1. S23 Ultra va face trecerea la o cameră de 200 de megapixeli principală, va păstra camera telephoto cu zoom optic 10X, în vreme ce S23 şi S23+ vor avea camere principale de 50 MP cu stabilizare optică. Aceste modele au şi baterii de 3900 mAh şi 4700 mAh, certificare IP, Bluetooth 5.3 şi ecrane AMOLED luminoase, cu aceeaşi diagonală ca la predecesori.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena