NVIDIA Broadcast va păstra contactul ocular între gamer şi cameră chiar când privirea se mută

Scris de | 14 ianuarie, 2023
NVIDIA Broadcast va păstra contactul ocular între gamer şi cameră chiar când privirea se mută

NVIDIA Broadcast tocmai a primit un upgrade binevenit pentru cei care fac streaming şi nu numai. Acest tool de livestream le va permite utilizatorilor să citească chat-ul în vreme ce fac un live fără să pară distraşi.

NVIDIA tocmai şi-a actualizat soluţia software-ul Broadcast cu o funcţie beta Eye Contact, care exact ca şi Apple FaceTime îţi „fixează” privirea pentru o ţine focalizată pe cameră. Păstrează şi clipirile şi culoarea oculară, ba mai mult poate face tranziţia între ochi generaţi digital şi ochi reali fără vreun efect neplăcut. Dezvoltatorii avertizează că Eye Contact nu e 100% gata, existând milioane de scenarii potenţiale de culori oculare şi de scenarii de iluminare pe care nu le pot testa.

Utilizatorii sunt încurajaţi să trimită video-uri feedback dacă tehnologia se poartă aiurea. Broadcast mai aduce şi un nou efect vignetting, care va întuneca muchiile exterioare ale ramei. Actualele funcţii de Blur, Replacement şi Remove Virtual Background ar trebui să fie acum mai precise, deoarece au fost implementate date temporale, care ajută AI-ul să facă alegeri mai deştepte.

Şi erorile vor fi mai subţire, iar NVIDIA adăugă şi alte câteva opţiuni de bază, dar mult solicitate de public. Una ar fi un mod mirror pentru cameră şi alta posibilitatea de a face screenshot-uri din feed-ul de la webcam. Aveţi nevoie de minim RTX 2060 şi 8 GB RAM pentru această versiune de Broadcast, plus minim un Core i5-8600 sau Ryzen 5 2600.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget