LG UltraGear 25GR75GF este un monitor de gaming cu refresh rate de 360 Hz

Scris de | 18 ianuarie, 2023
LG UltraGear 25GR75GF este un monitor de gaming cu refresh rate de 360 Hz

Chiar dacă noua ţintă de bătut în domeniul refresh rate-urilor de monitor de gaming e 500 Hz, deocamdată ne mulţumim şi cu 360 Hz în zona monitoarelor competitive şi eSports. LG UltraGear 25GR75FG se înscrie în trend şi monitorul primeşte un preview înainte de debutul din aprilie.

LG ULtraGear 25GR75FG vine cu un panou de 24.5 inch Full HD, cu refresh rate de 360 Hz. Propune şi timp de răspuns redus şi vine cu certificare VESA DisplayHDR 400. Noul monitor de gaming va fi unul dintre produsele oficiale ale League of Legends EMEA Championship 2023. Conform LG este „culminarea feedback-ului” primit de LG de la comunitatea eSports. Monitorul este deschis şi consumatorilor non-Esports pentru o varietate de scopuri.

Acest nou UltraGear are aspect 16:9, timp de răspuns GtG de 1 ms şi acoperire a spaţiului de culoare sRGB de până la 97%. Specificaţia sa de luminozitate nu este cunoscută încă. UltraGear 25GR75FG beneficiază şi de certificare VESA DisplayHDR 400, ceea ce înseamnă o luminozitate minimă de 400 de nits. LG afirmă că refresh rate-ul ultra ridicat al noului monitor este unul dintre punctele sale forte, alături de NVIDIA G-Sync şi un suport ajustabil, care se poate pivota, înclina, ridica şi coborâ.

Preţul e încă necunoscut, dar ştim că produsul ajunge în Germania pentru prima dată. Va fi disponibil din aprilie. Nu avem şi alte detalii despre disponibilitatea în afara Europei.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina