LG a lansat un proiector portabil care oferă o imagine de 120 inch

Scris de | 21 ianuarie, 2023
LG a lansat un proiector portabil care oferă o imagine de 120 inch

LG a lansat un proiector portabil care pare ideal pentru a înlocui un televizor uriaş. E un model din gama CineBeam şi deşi cântăreşte doar un kilogram poate proiecta imagini cu o diagonală de 120 inch. Vine cu aplicaţie dedicată de streaming şi suport pentru phone casting.

LG a dezvăluit un proiector portabil numit PF510Q Smart Portable Projector. E destul de mic şi uşor încât să încapă într-un rucsac. Oferă o proiecţie de imagine Full HD cu o diagonală între 30 şi 120 de inch, pe un perete. Nu aveţi nevoie să conectaţi alte dispoitive, deoarece webOS permite accesul foare facil la aplicaţii de streaming media, în vreme ce AirPlay 2 şi Screenshare permit conectarea unui iPhone, iPad, Mac sau terminal Android.

Puteţi conecta şi boxe wireless via Bluetooth. Luminozitatea sa ajunge la 450 de lumens şi avem şi parte de un contrast ratio de 150.000:1. Lampa integrată soseşte cu promisiunea a 30.000 de ore de funcţionare. Un difuzor mono de 5W e prezent, în cazul în care chiar nu ai boxe la îndemână. LG mai oferă şi corecţie automată de keystone, încât să nu mai stai să aliniezi tu imaginea corect.

Smart Portable Projector costă 600 de dolari şi chiar dacă acesta e un CineBeam, nu are aceleaşi dotări ca şi flagship-ul 4K din gamă sau chiar multe proiectoare midrange. PF510Q e gândit mai degrabă să aducă o experienţă smart TV în alte părţi ale casei, în cămine studenţeşti, în curtea unei case, pe un perete şi în alte locuri unde nu ai cum să pui un TV mare.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget