Coca-Cola va avea propriul smartphone în 2023, iar realme ar putea fi producătorul său

Scris de | 26 ianuarie, 2023
Coca-Cola va avea propriul smartphone în 2023, iar realme ar putea fi producătorul său

Ne-am obişnuit să vedem ediţii speciale de smartphone-uri şi mă refer aici la cele BTS, Batman, anime, Dragon Ball Z, Naruto, dar iată că azi vedem altceva. E vorba despre telefonul Coca-Cola, pregătit pentru lansare în India şi gurile rele spun că ar fi produs de către cei de la realme.

De-a lungul anilor au apărut şi telefoane Pepsi şi KFC, deci e greu să fim chiar surprinşi. Mai miraţi suntem de brandul ales pentru acest proiect. Avem şi un imagine teaser cu produsul, care îl face să semene cu un realme 10 cu un skin peste. În spate avem nuanţa roşie trademark şi logo-ul Coca-Cola aplicat peste. Ediţia aceasta specială de realme 10 4G va aduce un ecran Super AMOLED de 90 Hz, procesor Helio G99, până la 8 GB RAM şi baterie de 5000 mAh, cu încărcare la 33W.

Originalul costă 170 de euro, dar versiunea Coca-Cola probabil va costa mai mult. Va aduce şi cameră duală, de 50 MP principală şi 2 MP Bokeh, plus una frontală de 16 MP. Posibil să primim wallpaper-uri speciale Coca-Cola, aplicaţii dedicate şi discount-uri speciale la magazinele sau restaurantele partenere. Probabil şi un bacs sau două de băutură carbogazoasă ca bonus.

realme este una dintre companiile cu cea mai mare creştere în Europa în ultimii ani, deci aşteptăm şi la noi acest smartphone.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina