Jocul Apex Legends Mobile se închide de pe 1 mai

Gamerii de pe mobil vor fi dezamăgiţi să afle că unul dintre cele mai populare titluri battle royale e tras la cap de linie. E vorba despre Apex Legends Mobile, care se va închide de pe data de 1 mai 2023. Aflaţi motivele mai jos.

Vestea vine chiar de la EA şi Respawn, creatorul jocului şi e bizară, având în vedere că titlul a fost lansat cu 9 luni în urmă. Respawn s-a plâns de calitatea în scădere a titlului, de cantitatea de content şi jucători, dar şi de… cadenţă. Vor fi dezactivate IAP-urile şi scos jocul din Play Store şi App Store în curând. De pe 1 mai îşi va înceta operarea în toate regiunile şi teritoriile.

Nu vor fi date refund-uri pentru IAP-uri. E păcat de acest titlu, care a fost aşteptat cu sufletul la gură, fiind un battle royale ceva mai dinamic decât PUBG sau Free Fire, cu echipe de 3 gameri, dar şi cu personaje cu abilităţi speciale, precum ploi de rachete, nor de fum sau Berserk. EA a mai casat şi Battlefield Mobile recent, iar Respawn a adus Titanfall pe mobil cu 2 jocuri, care nici ele nu prea au prins la public.

Posibil ca revirimentul lui Free Fire Max şi Free Fire cel clasic să fi contribuit la picajul lui Apex Legends Mobile.