Apex Legends Mobile este acum disponibil gratuit pe iOS şi Android

Scris de | 18 mai, 2022
Apex Legends Mobile este acum disponibil gratuit pe iOS şi Android

Apex Legends Mobile, poate cea mai aşteptată portare pe mobil de la Call of Duty Mobile încoace a sosit pe terminalele mobile pe 17 mai. Este disponibil gratuit pe iOS şi Android şi a stat în beta câteva luni bune. Avem detalii mai jos.

Popularul shooter battle royale de pe PC ajunge acum pe mobil şi se poate juca în mod third person sau first person. Aduce acelaşi gameplay 3 versus 3, o gramadă de arme SF şi abilităţi, dar şi perks deblocabile. Fiecare personaj are atât un skill unic, cât şi o „ultimată”. Cei care s-au preînregistrat înainte de lansarea jocului au primis ca bonus o ramă banner Bloodhound, un pose banner Bloodhound, un Founder’s badge şi un skin Epic R99.

Jocul rulează pe telefoane ce au măcar 2 GB RAM, 4 GB stocare şi un procesor egal sau superor unui Qualcomm Snapdragon 435, Kirin 650, MediaTek Helio P20 sau Exynos 7420. Pe iOS trebuie să ai minim un dispozitiv cu iOS 11 şi procesor Apple A9. Ca bonus pentru lansare apare şi un personaj care nu era pe PC, un Legend numit Fade, care are abilităţi precum Slipstream, ce îi oferă un boost la finalul unei alunecări (Slide), dar şi abilitatea tactică Flashback, care îl teleportează în alt loc.

Ultimata lui Fade este Phase Chamber, cu care aruncă bombe care creează un soi de scut al lipsei de putere: personajele prinse în el nu pot da sau lua damage. Apare şi o hartă nouă, numită Overflow în modul Arena, dar şi arme noi ca Heatshield, 30-30 marksman rifle şi 4x-10x thermal imaging optic scop. Vom avea şi aici Battle Pass ca la COD Mobile. Jocul se descarcă de aici pe iOS şi de aici pe Android.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Indian Express