EA ar fi anulat un nou joc single-player din seria Titanfall

Scris de | 2 februarie, 2023
EA ar fi anulat un nou joc single-player din seria Titanfall

Conform Bloomberg, EA ar fi anulat un joc neanunțat care avea loc în același univers ca seria Titanfall și Apex Legends. Știrea vine după ce marți, EA și-a anunțat veniturile pe 2022, oferind o veste destul de șocantă fanilor mobile: închiderea titlului Apex Legends Mobile. De asemenea, compania a mai anunțat că a pus pe pauză dezvoltarea unui titlu din seria Battlefield pentru mobil, și că va amâna lansarea lui Star Wars Jedi: Survivor pentru șase săptămâni.

Apex Legends, celebrul battle royale al celor de la Respawn Entertainment, care s-a născut dintr-un plan de a crea un nou Titanfall, a avut un succes uriaș, fiind în continuare unul dintre cele mai jucate titluri ale EA. Fanii Titanfall sperau la un nou joc single-player setat în universul seriei, mai ales după campania din Titanfall 2, care a fost destul de bine primită, însă se pare că mai au de așteptat pentru o astfel de experiență.

Jocul anulat avea numele de cod Titanfall Legends, iar acum se pare că EA va încerca să le găsească alte roluri în companie celor care lucrau la titlul respectiv, fiind vorba de o echipă de „aproape 50 de oameni”. Respawn lucrează însă și la alte proiecte în continuare, pe lângă dezvoltarea continuă a lui Apex Legends. Studioul mai este implicat și în realizarea a două noi jocuri din universul Star Wars, pe lângă Jedi: Survivor, iar CEO-ul Vince Zampella a fost însărcinat cu conducerea francizei Battlefield la scurt timp după ce lansarea lui Battlefield 2042 a dezamăgit complet.

Etichete: , , , , , ,