Sony îți oferă un cadou atunci când cumperi noile sale căști INZONE H9 și H7

Scris de | 9 februarie, 2023
Sony îți oferă un cadou atunci când cumperi noile sale căști INZONE H9 și H7

Începând cu 1 februarie și până pe 28 februarie 2023, Sony oferă un voucher de 240 RON la achiziționarea căștilor INZONE H9 și de 120 RON la achiziția căștilor INZONE H7. Sony lansează această ofertă promoțională în parteneriat cu Sony Interactive Entertainment (SIE). Oferta este valabilă pentru toate achizițiile efectuate în magazinele partenere participante în perioada 1–28 februarie 2023. 

Noua gamă INZONE oferă două căști fără fir – INZONE H9 cu o autonomie de 32 de ore și INZONE H7 cu o autonomie de 40 de ore. Ambele modele sunt dotate cu un microfon cu bară flexibilă care se poate plia în sus sau în jos, cu buton „Mute”, pentru a ușura comunicarea cu membrii echipei în timpul jocului. Diafragmele celor două perechi de căști au fiecare o formă unică, permițând redarea unor sunete cu frecvențe extrem de înalte, precum și a unor frecvențe joase autentice.

Sony a anunțat o actualizare de firmware pentru căștile de gaming INZONE H9 și H7, disponibilă pentru descărcare și instalare gratuită pentru clienți, începând cu 13 octombrie 2022. Această actualizare de firmware îmbunătățește calitatea sunetului de apelare a comenzilor vocale (îmbunătățirea calității microfonului), altfel încât persoana cu care vorbiți în timp ce vă jucați să vă audă vocea cât mai clar. 

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,