Samsung a lansat o versiune BMW M de Galaxy S23 Ultra

Scris de | 10 februarie, 2023
Samsung a lansat o versiune BMW M de Galaxy S23 Ultra

La o săptămână după ce a dezvăluit Galaxy S23 Ultra, Samsung prezintă şi o ediţie specială a telefonului. E una BMW M, care a debutat deocamdată doar în Coreea de Sud. Nu e prima dată când Samsung colaborează cu un brand auto.

Compania sud coreeană a dezvăluit un Galaxy S22 Ultra Mercedes Benz în 2022. Acum colaborează cu brandul BMW M pentru a crea un Galaxy S23 Ultra foarte cool. Trebuie spus că parteneriatul nu e chiar unic, deoarece BMW M a lucrat şi cu firma iQOO, spinoff din vivo la câteva telefoane BMW M. Revenind la ediţia BMW de S23 Ultra, se pare că vor fi produse doar 1000 de unităţi.

Coreniii pot comanda unul din magazinul online SK Telecom până pe 13 februarie, la un preţ cu 10% mai mare decât un S23 Ultra clasic. Are 12 GB RAM şi 512 GB stocare, iar designul e inspirat de automobilul BMW M3 E30, prima generaţie de M3. Pachetul exclusiv este încărcat cu colecţionabile BMW, inclusiv o husă, un breloc cu 6 embleme BMW din 6 epoci diferite BMW.

Apare şi un logo We Are M metalic, un compresor cu aer branduit BMW, un suport pentru pahare, care e şi încărcător wireless, un ceas analogic, un poster şi o carte cu poze. Cumpărătorii vor primi şi un Starter Pack Voucher pentru BMW Driving Center din Incheon, Coreea. Practic e o sesiune de cursuri de şofat cu un expert. Telefonul va avea o animaţie de boot custom şi o temă custom.

Etichete: , , ,

Sursa: Sammobile