Honor Magic 5 Pro a participat la un record de Cartea Recordurilor, deşi nu a fost lansat încă

Scris de | 14 februarie, 2023
Honor Magic 5 Pro a participat la un record de Cartea Recordurilor, deşi nu a fost lansat încă

Honor a pregătit seria Magic 5 pentru lansare la MWC 2023, conform teaserelor, iar Honor Magic 5 Pro tocmai a dezvăluit o piesă de puzzle, deoarece a fost implicat într-un record de Cartea Recordurilor. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Honor a încheiat un parteneriat cu Guiness World Record, pentru a prezenta funcţia AI a telefonului HONOR Magic5 Pro. Astfel, jucătorul profesionist de baschet Piotr Grabowski a fost fotografiat în vreme ce stabilea un record mondial de slam dunk printre picioare. Record de înălţime, în cazul în care vă întrebaţi. Jucătorul polonez a făcut încercarea de a stabili recordul pe 20 ianuarie 2023 şi totul a fost un succes.

În timpul săriturii sale legendare au fost făcute două fotografii: una cu atletul, folosind funcţia AI şi un making of, behind the scenes. Honor promite să ofere o revoluţie a capturii cu AI la MWC 2023, dar nu doar atât. Din fotografia publicată cu ocazia stabilirii recordului vedem că vom primi o cameră ultrawide (zoom 0.5X), o cameră principală cu rezoluţie de minim 50 MP, dar şi cel puţin o camere tele periscop, deoarece vedem pragurile de zoom 3.5X şi 5X.

Aşteptăm şi un ecran de cel puţin 6.7 inch OLED 2K cu refresh rate de 120 Hz şi un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, plus un nou MagicUI bazat pe Android 13.

 

Etichete: , , , ,