Samsung Galaxy S23+ primeşte un test de rezistenţă; Cum scapă din drop test?

Scris de | 19 februarie, 2023
Samsung Galaxy S23+ primeşte un test de rezistenţă; Cum scapă din drop test?

Telefoanele Samsung Galaxy S23 tocmai au fost lansate în magazine şi a început să plouă cu tot soiul de teste realizate pe terminalele din serie. Galaxy S23 Ultra a fost testat de DxOMark, iar Galaxy S23+ a primit un test de rezistenţă la scăpare de la înălţime.

Acelaşi canal YouTube, PBKReviews a făcut un drop test cu S23 Ultra, care s-a spart la prima scăpare de la înălţimea mijlocului. Problema ar fi cu uşoara sa curbură aparent. S23+ e ceva mai plat, deci erau indicii că s-ar descurca mai bine. Şi el are protecţie Gorilla Glass Victus 2, ca şi S23 Ultra. Şi ca să sărim direct la spoilere, S23+ a păţit acelaşi lucru: a picat drop test-ul din prima rundă, scăpat de la puţin peste un metru înălţime.

Crăpăturile de pe panourile plate din sticlă de pe S23+ au fost mai mici decât cele de pe panourile curbate de pe S23 Ultra. În ambele cazuri ecranele au rămas funcţionale la nivel tactil şi acceptau input fără probleme. Problema e că Samsung a promis rezistenţă la scăpare de până la 2 metri pe beton pentru Gorilla Glass Victus 2. Victus 2 e mai rezistent şi la zgârieturi faţă de precedentele versiuni.

Nu uităm şi de aportul ramei Armor Aluminum la integritatea structurală a telefoanelor. Dacă ne luăm după aceste teste, seria iPhone 14 e mai rezistentă decât cea S23.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena